Primària

6 a 12 anys

L’objectiu principal de l’etapa de primària és educar l’alumnat en valors i ajudar-lo a desenvolupar les seves pròpies capacitats per treure la millor versió de si mateix. Vetllem per a què tots i totes els/les alumnes assoleixin les competències bàsiques pròpies de l’etapa. Treballem totes les matèries de manera transversal i interdisciplinària.

Cicles

Els diferents cicles de Primària son:

Cicle inicial

És el començament d’una etapa molt important on es potencia l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura. Es prioritza el treball cooperatiu en grups a través d’una metodologia activa on l’alumne és el protagonista del seu procés d’aprenentatge.

Cicle Mitjà

Aquest cicle és un bon moment perquè l’alumnat comenci a assolir hàbits organitzatius i d’estudi. Sense deixar de banda tot el que ja s’ha après anteriorment, seguim en la mateixa línia metodològica, incorporant nous coneixements i treballant per ajudar-los/les a aprendre noves habilitats i a desenvolupar noves capacitats.

Cicle Superior

Un dels eixos d’aquesta etapa és el treball cooperatiu, en el quales prioritza el respecte envers els altres. No deixem de banda una important millora de l’autonomia i la constància davant del següent repte, que serà educació secundària.

Galeria d’imatges

Projectes d'innovació educativa

Estem en constant renovació educativa.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website