L’escola

Qui Som?

Som una escola concertada d’una línia, catalana, inclusiva i laica. El nostre centre compta amb una llarga tradició educativa al barri i a la ciutat i donem resposta a les necessitats educatives a alumnes des de la Llar d’Infants fins 4t d’E.S.O. Som una comunitat educativa que acull a infants, les respectives famílies i professionals de l’educació. L’equip educatiu el formen mestres, professors i professores, professionals de l’equip psicopedagògic, professionals de la Llar d’Infants, personal d’administració i una auxiliar de conversa. Tots compartim un objectiu comú: que els infants aconsegueixin l’èxit acadèmic, emocional, personal i social i, sobretot, que siguin feliços.

La comunicació i transparència amb el tracte de les famílies ens caracteritza i ens fa una escola propera i accessible a tothom. Tenim un equip estable que ens permet mantenir una línia pedagògica comuna i un seguiment de l’alumnat durant tota la seva escolaritat.

Escola Alegre - Pinces amb dibuixos

Projecte Educatiu

Apostem per la innovació educativa

Treballem per formar persones en un espai enriquidor en coneixements i valors positius, tenint en diàleg com a base per la convivència. Tot l’equip del centre busca desenvolupar un ensenyament integrat i actiu per fomentar la capacitat d’observació, d’anàlisi, d’investigació i de crítica mitjançant el treball cooperatiu i l’aprenentatge per projecte. La nostra escola es defineix com una escola pionera en la innovació educativa i plurilingüe, ja que aposta fermament en l’ensenyament de les llengües amb visió de futur.

Valors educatius

Coneix els valors que ens defineixen com a centre educatiu

Plurilingüisme

Des de fa anys, apostem per una escola plurilingüe i incorporem l’anglès en moltes de les matèries curriculars, com música, robòtica, plàstica, science i dansa.

Educació artística

Potenciem la dimensió artística mitjançant classes d’expressió corporal, de música i de plàstica dins de l’horari lectiu, atogrant-li la mateixa importància que a les altres matèries.

Pensament digital

De parvulari a ESO es treballa la robòtica, la programació i el pensament computacional. Les eines digitals s’utilitzen a les nostres aules dia a dia en diferents moments.

Desenvolupament personal

Creiem en una educació integral per tots els/les nostres alumnes. Per aquest motiu, ens esforcem a educar en valors i formar a les persones del futur.

Més de 50 anys com a centre educatiu a l’Hospitalet del Llobregat.

Familia i escola

Fomentem la conciliació familiar

Una bona comunicació i relació entre la família i l’escola és primordial per poder treballar en la mateixa línia i crear ponts comuns en l’educació de tot l’alumnat. Considerem que tenir informades les famílies sobre el dia a dia dels seus/ves fills/es, fomenta la seva involucració en l’escola. Per poder tenir aquest contacte continuat, comptem amb diverses eines, com la plataforma ClickEdu, on els docents comparteixen qualificacions diàries, el correu electrònic, les entrevistes individuals, etc.

Instal·lacions

Coneix els nostres espais

Documentació

Cartes i documents oficials de l’escola

1

0

93b6768478
CreaEscola Quality Certificate for Education Website