Serveis

Servei de menjador

Menús adaptats

Veiem l’espai de menjador com un lloc que ofereix un moment ideal per fomentar i educar el nostre alumnat en els hàbits d’higiene i alimentació. Cada menú està confeccionat per professionals de la nutrició i es tenen en compte totes les intoleràncies alimentàries. Per donar resposta a la diversitat de necessitats, s’ofereixen diversos menús:

Alegre-149

Servei d’acollida

De 8 h a 9 h

Oferim a les famílies la possibilitat de fer servir el servei d’acollida matinal, de 8.00 h a 9.00 h. En aquest servei, l’alumnat pot gaudir d’una estona de lleure amb les monitores d’aquest espai lúdic.

Gabinet Psicopedagògic

Cada alumne és diferent i té necessitats molt variades. Per poder fer un acompanyament adequat i el més ajustat possible, comptem amb la feina del Gabinet psicopedagògic. La tasca d’aquest és acompanyar a les famílies, donar eines als infants i recolzar la feina dels docents donant un seguit d’actuacions específiques per cada cas, en les diferents etapes educatives al llarg de la vida escolar tenint present el procés evolutiu i maduratiu de cadascun dels/les alumnes.

Alegre-138
CreaEscola Quality Certificate for Education Website